ANKARA / ELMADAĞ - Şehit Çetin Sarıkaya İlkokulu

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DERSE BAŞLAMADAN ÖNCE SABAH SPORU YAPARAK DAHA ZİNDE OLUYORUZ...

Haz

Uçurtma şenliği, Doğa Gezisi ve Piknik

Haz

Öğretmenimiz Mehmet ÖZGÜRLÜK idaresindeki futbol takımımız. ilçe 3. oldu. Öğretmenimize teşekkür ediyor çocuklarımızı kutluyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Sariye KILIÇ ve Reyhan YURTOĞLU rehberliğinde yürütülen e-Twinning projesi kapsamında proje öğrencileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Aytaç Özel'i ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde ''Çevre Dostu Oyuncaklar'' ve ''Eğlenceli Matematik'' projesi kapsamında hazırlanan sertifikalar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından öğrencilerimize verildi. Bu proje ile çocukların yaratıcılıkları, çevre bilinçleri geliştirildi ve matematiği daha eğlenceli hale getirerek sevmeleri sağlandı. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde dijital okuryazarlık yetkinliği kazandı.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Sariye KILIÇ ve Reyhan YURTOĞLU rehberliğinde yürütülen e-Twinning projesi kapsamında proje öğrencileri ile sergi hazırlandı. Bu sergide ''Çevre Dostu Oyuncaklar'' ve ''Eğlenceli Matematik'' projesi kapsamında hazırlanan atık malzemelerden geometrik cisimler kullanılarak yaptıkları oyuncaklar, takılar tüm okul öğrencilerimize sergilendi. Dijital ortamda İngilizce ve Türkçe dillerindeki sanal sergi e-booktan paylaşıldı. Bu proje ile çocukların yaratıcılıkları, çevre bilincileri geliştirildi ve matematiği daha eğlenceli hale getirerek sevmeleri sağlandı. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde dijital okuryazarlık etkinliği kazandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coçku ile kutladık. Kutlama programında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Şehit Çetin Sarıkaya İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri "Eco Friendlly Toys" e Twvinning projesine katıldılar. Amerika Birleşik Devletleri, Polonya, Romanya ve Türkiye'den toplam 13 okulun katıldığı projemiz, öğretmenlerin katıldığı webinarlar ile yıl boyunca yapacakları etkinlikleri planladılar. Öğrencilerimiz canva ve wortard aracı ile projeye giriş yaptılar.

Nis

Şehit Çetin Sarıkaya İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri Fun Math/Eğlenceli Matematik projesine katıldı. Azerbaycan Romanya ve Türkiye'den Toplam 11 okulun katıldığı projemiz öğretmenlerin katıldığı webinarlar ile yapacağımız etkinlikleri planladık. Google form kullanarak öğretmen Veli ve öğrenci anketlerimizi yaptık.Öğrencilerimizle birlikte canva kullanarak proje logomuzu ve anketimizi oluşturduk. Ortak çalışma olarak Dünya Matematik Günü yazısını öğrencilerle birlikte planlayıp boyadık. Geometrik şekillerden robotlar oluşturduk. Okul tanıtım videomuzu hazırladık.

Mrt

59. Kütüphaneler Haftası' nı okulumuzda kutladık. Programımıza Elmadağ Kaymakamı Sayın Alper TANRISEVER, Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Adem Barış AŞKIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aytaç ÖZEL ile birlikte okul müdürlerimiz de katıldılar. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkele Zaferi'nin yıl dönümünde ilçemizde yapılan resim yrışmasında öğrencimiz Ecrin ÖZBAĞ 3. olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, Bahar öğretmene ve ailesine teşekkür ediyoruz. Okulumuzda yapılan kutlama programında görev alan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Satranç turnuvasına katılan bütün öğrencilerimizi kutluyoruz. Minikler kategorisinde birinci, ikinci ve iki tane de 3. olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emek veren Mehmet ÖZGÜRLÜK öğretmenimize de teşekkür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Mallar Haftası okulumuz 1. sınıf öğrencileri tarafından coşku ile kutlandı. Renkli geçen kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.